Har något kul att berätta…

…och det är att jag börjar på ett nytt uppdrag inom kort något som Dagens Industri uppmärksammar!

I december börjar jag som CIO/chefsförvaltare på VCG Investment Management, som ägnar sig åt att samordna och supportera förvaltningen av Volvo Cars Pensionsstiftelsers tillgångar. Att få arbeta i fokuserat professionellt team med detta uppdrag ska bli spännande. Arbetet kommer bland annat att omfatta ”manager selection” – att välja bra förvaltare – vilket ju betyder att jag kommer ha mycket stor nytta av ha byggt upp ett eget fondbolag och förvaltning. I verktygslådan tar jag också med mig min akademiska bakgrund som forskare och kunskap om hållbara investeringar.

Nu ser jag fram emot att ta mig an den nya rollen och jag hoppas vi möts i diskussioner om placeringar framöver!

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *