En liten uppdatering…

Hej!

Det har varit tyst från mig här den senaste tiden. Men här kommer i varje fall någon form av livstecken skrivet i arla morgonstund.

I mitt dagliga arbete har jag jobbat en längre tid med en större fondlansering. Kort sagt har det inneburit mycket jobb. Hur som helst så är jag nu, mer eller mindre, i mål med förberedelserna inför detta och jag har precis lagt sista handen vid en ny hemsida. Så gå in på www.scientia.se och kika!

Med de nya fonderna kommer vi ta rygg på insiders över hela världen – jag ser mycket fram emot starten av fonderna som drar igång nästa vecka!

Tack för de många hejarop som har kommit till min e-post. Flera av er har önskat inlägg kring vitt skilda områden. Och jag har några konkreta inlägg på lut som har varit förpassade till den berömda malpåsen under tiden jag har jobbat de senaste veckorna. Men var så säker – det kommer skrivas här även framöver.

Vi hörs snart igen!

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!

2 thoughts on “En liten uppdatering…

 1. Du kan ju köpa GHP för alla pengarna. Det skulle sannerligen vara kul och se hur snabbt du skulle leda fonden i fördärvet.

  • Haha…där är du ju igen ”Aliaskungen”! Är det ditt fjärde alias nu på min blogg? Ditt sätt att använda anonymitet är verkligen ett av de främsta exempel jag har sett hittills på att gömma sig bakom en pseudonym. Måste kännas ganska tråkigt ändå – att aldrig stå för sina åsikter. Skulle jag tycka alltså.

   Hoppas annars att du tjänade fina pengar på det jag skrev om Facebook innan noteringen, som dessutom det mesta har besannats, och som du själv berömde storstilat.

   /Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *