Uppdatering av mina aktietips…

Sent om sider har jag uppdaterat utfallet av mina aktietips från publika sammanhang under ”Full disclosure”.

Jag börjar med det sämsta – och det är de tips jag gav senast vid Placeringskvällen den 21 februari i år tillsammans med Privata Affärer. Tillsammans med två andra förvaltare gav jag ett knippe aktietips på ett års sikt. Och det är ingen vacker läsning än så länge. Jag är ohotad som sist i den utmaningen. Mina tips har i genomsnitt sjunkit med 19 procent sedan dess – Stockholmsbörsen har sjunkit med 8 procent. Mina två utmanare har klarat sig betydligt bättre med -7 och -10 procent.

Bättre gick det då för de tips jag gav vid Placeringskvällen den 8 juni 2011. När ett år hade gått för ”mina” aktier har aktierna i genomsnitt stigit med 18 procent att jämföra med -9 procent för Stockholmsbörsen. Även om merparten av det fina resultatet kom från IAR Systems så är jag nöjd med utfallet.

Läs mer under ”Full disclosure”.

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!

4 thoughts on “Uppdatering av mina aktietips…

 1. Erik!
  Det är dags för en ny Facebook-uppdatering. Aktiekursen alltså… 🙂
  Jag vill gärna veta vad dina tankar om de senaste dagarnas tjurrusning.

  mvh
  Z

  • Z,

   Jo, det börjar väl bli det. Det man kan säga är väl att ”klä-bruden-projektet” som de håller på med nu går rätt bra 🙂

 2. Grattis till aktietipset för ett år sedan!
  För det är väl så att aktier ska ägas på lång sikt, i alla fall >1 år.
  Trevlig midsommar!
  / Kent

  • Kent,

   Tack – jo aktietips bör ju ses på lite sikt. De som jag presenterar under ”Full disclosure” är alla sådana som gavs med en horisont på ett år. /Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *