Uppdaterar…

Hej på er – det var ett tag sen sist!

Jag har haft fullt upp, eller vad sägs om födelsedag (ständigt 25…), bröllopsdag, renovering, styrelsemöte och företagsstrategi. Kul, men tidsödande och dränerande. Och så har jag också uppgraderat min klipptekniska-maskinpark. Alltså för gräsmattan hemma. Efter tips från kompisarna på Twitter så blev det en Klippo Excellent, och en vertikalskärare. Gräsmattan hälsar att den tycker om den nya uppgraderade behandlingen, även om den saknar den klassiska Suffolk Punch, Sel-propelled från 1956 och cylinderpolaren Husqvarna från 1964.

Glömde visst att jag har bytt kök också 🙂 Så det har blivit en del att göra utanför det vanliga arbetet också.

Hur som helst så har jag gjort en uppdatering av aktietipsen under ”Full disclosure”. Mina tips har haft det tufft den senaste tiden…

Noterar också att en insider i Fingerprint åtalas av EBM efter att tillsammans med en person ha gjort ett antal tveksamma affärer i bolagets aktie. Se artikel i Dagens Industri här. Insider i Fingerprint har annars sänt oss tydliga signaler tidigare – i InsiderAnalys för mars 2010 omnämnde jag bolaget till månadens insideraktie. Månaden därefter steg aktien med 29 procent mot Stockholmsbörsen som steg med 4 procent under samma period.

Vill du prenumerera på InsiderAnalys kostnadsfritt – fyll i din e-postadress längst ned på denna sida.

Jag noterar också att Apple-aktien rasade 3 procent igår. Vinsthemtagningar efter en mycket starkt rapport, eller en oro över att framtiden inte är SÅ ljus som en del hoppas? Fortsättning lär följa i denna fråga. Och även om jag är skeptisk så har jag själv bidragit med ett inköp av en Apple-produkt sedan jag sist skrev här på bloggen. En Ipod. Slutsats: det är lätt att såga aktien, men produkterna är bra och många vill ha dem. Så länge folk köper produkterna så lär bolaget gå hur bra som helst…

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

One thought on “Uppdaterar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *