Uppdatering: aktietips

Under fliken ”Full disclosure” har jag idag uppdaterat utvecklingen för ”aktierekommendationer” givna av mig vid större presentationer/debatter. Inga insiders i de bolag som återfinns ibland dessa rekommendationer har varit aktiva under den senaste månaden.

De rekommendationer som jag gav vid placeringskvällen den 21 februari i år har utvecklats riktigt dåligt – betydligt sämre än index. Rekommendationerna från mina kollegor på scenen den kväll har dock utvecklats lite bättre – bäst de från Henrik Lindquist (Enter Fonder) vars rekommendationer har tappat 1 procent och således är 2 procentenheter bättre än börsen.

Men rekommendationerna var givna på ett års sikt så jag har tiden på min sida – än så länge 🙂

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *