InsiderAnalys mars 2012

Har skrivit en analys av ”insidersituationen” under mars idag.

Slutsatsen är att alla tecken fortfarande tyder på att insiders är positionerade för en fortsatt börsuppgång. Att köpandelen under mars fortfarande var på en låg nivå, alltså att insiders ofta sålde i förhållande till vad som är normalt, innebär att vi nu bör vara uppmärksamma på hur de närmaste månaderna utvecklar sig. Aktiviteten steg nämligen en hel del, även om den fortfarande är lägre än normalt för årstiden, vilket innebär att det finns en liten risk att det vi nu ser är att insiders börjar dra ned sina innehav.

Men det uppenbara huvudscenariot när jag ser på hur insiders har agerat från juni förra året är att de har positionerat sig för en positiv utveckling. Därför skulle jag också bli förvånad om inte de närmaste månaderna bjuder på en högre andel köp från insiders. Men det lär jag få anledning att återkomma till.

Månadens insideraktie blev Wihlborgs Fastigheter där både VD och två styrelseledamöter ökade under mars. Bolaget kommer med delårsrapport den 26 april.

Vill du läsa InsiderAnalys för mars så gör du det här.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *