Uppdatering…

Dags igenom för en kort uppdatering kring lämnade aktietips.

Jag börjar med de som gavs vid placeringskvällen den 22 februari (Wallenstam, Skistar och BE Group). Samtliga dessa aktier har en värdeutveckling som är betydligt sämre än börsen. Det fjärde tipset jag gav var mer av spekulativ art -och helt skild från vad insiders gör – WTI-oljan. Priset på WTI-olja ligger i linje med börsen sedan dess. Genomsnittet av dessa tips är nästan 5 procent sämre än börsen. Och inte heller tipsen från Henrik Lindqvist från Enter Fonder och Mathias Lundmark från Simplicity har lyckats särskilt väl i sina tips. Deras aktier har i snitt haft en värdeutveckling på -1 respektive -3 procent.

Bättre går det då för de tips som jag lämnade på placeringskvällen den 8 juni 2011. IAR Systems har tuffat på riktigt bra och kursen har fortsatt klättra; aktien är upp med 54 procent sedan tipset gavs. Snittet av tipsen har stigit med 16 procent att jämföra med börsen som istället har tappat 2 procent.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *