Insiders på andra marknader?

För en tid sedan skrev jag ett inlägg om möjligheten att följa insiders på andra marknader. Till det inlägget hade jag ett frågeformulär där jag ställde frågan ”Vilka länder skulle du helst vilja se en fond efter insiders på?”. Jag kan nu notera att den marknad som de flesta skulle föredra är USA tätt följt av en rad intressanta marknader som exempelvis Tyskland och Kina.

Jag vill nu återkomma till denna fråga.

Som ni känner till så förvaltar jag idag tre fonder som följer insiders. Två av dem placerar efter svenska insiders och en efter insiders på en rad asiatiska aktiemarknader. Men redan idag är det möjligt att följa de placeringar som insiders gör på en rad marknader, bland andra de som finns med i mitt frågeformulär. Och jag är intresserad av just ditt svar! Så ni som ännu inte har svarat på frågan – vilka marknader skulle du vara mest intresserad av?

Till er som redan har svarat – tack!

Status för svenska insiders under mars:

 • Låg andel insiderköp (55%)
 • God aktivitet (2,8% aktiva; AktivitetsIndex = 101)
 • 14 av 19 VD:ar har nettoköpt

Vilka länder skulle du helst vilja se en fond efter insiders på?

Visa resultat

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!

One thought on “Insiders på andra marknader?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *