Besök i Kristianstad och Skistar

Ambitionen var ett inlägg idag om fondavgifterna. Men med tanke på att jag nyss har kommit hem från en kvällsdragning i ett vårsoligt Kristianstad är det inte möjligt. Det får bli imorgon istället.

På den dragning jag höll ikväll deltog ett 50-tal potentiella kunder från en bank. Jag berättade hur jag ser på börsen framöver med hjälp av att analysera hur insiders har agerat den senaste tiden, med start från 2007. Det är ganska intressant när man tittar på det på det sättet och jag tror att en del som lyssnade fick sig en rejäl tankeställare kring börsen framöver. Helt kort är analysen att insiders stora nettoköp under juni-december 2011 signalerar en längre uppgångsfas, en uppgång som vi har bevittnat inledningen på. Jag visade också hur det såg ut förra gången signalen sist var så stark som den är nu – mitt under brinnande finanskris. Säg så här: det var kul att se reaktionen från större kunder och med en dialog kring hur de själva ser situationen.

Imorgon släpper Skistar sin delårsrapport. Jag rekommenderade Skistar vid en placeringskväll med Privata Affärer för ett tag sedan. Det blir verkligen spännande att se hur bolagets rapport imorgon ser ut och hur den tas emot av marknaden. Återkommer med en kommentar kring det naturligtvis.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *