Hur ser du på insiderförsäljningar?

En journalist som intervjuade mig för ett par veckor sedan skickade en fråga till mig idag. Hon undrade hur jag såg på insiderförsäljningar generellt samt i ett specifikt fall. Det specifika fallet kan vi lämna därhän, men låt oss anta att en person som sitter i bolagets ledning, dvs. den verkställande direktören, finanschefen eller någon i styrelsen, säljer en rejäl del av sitt tidigare innehav.

I en kommentar säger han (som ni har uppmärksammat de senaste dagarna i media är det oftast en man) att försäljningen inte har något att göra med hur han ser på bolaget och dessutom har han ju en rejäl post kvar, resonerar han.

Min fråga till dig – hur ser du på ovanstående enkla insiderförsäljning? Rösta gärna på nedanstående fråga!

Vad signalerar insiderförsäljningar ?

Visa resultat

 

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *