The Insider – årets ekonomibloggare 2011

Överväldigande och såklart fullständigt, fullständigt överraskande! Men så kul att det jag skrivit via Twitter under 2011 nu fått sådan uppskattning.

The Insider har alltså tilldelats priset som årets ekonomibloggare 2011.

Priset, som delades ut under Åre Kapitalmarknadsdagar 2012 i Åre igår, gavs med motiveringen (läs pressmeddelandet i sin helhet här):

Erik Lidén har under det senaste året varit mycket uppskattad på mikrobloggen Twitter där han avslöjat hur börsens insiders agerar. I och med starten av bloggen ”The Insider” tar han nu nästa steg och ger alla möjligheten att bli en riktig insiderklippare.

Läs också den utökade motiveringen från juryns ordförande, Fredrik Sjöshult, på hans blogg!

De övriga nominerade var: 40 procent 20 år – 40procent20ar.blogspot.com, Cornucopia – cornucopia.cornubot.se, Ekonomistas – ekonomistas.se, Finansmamman – finansmamman.blogspot.com och Sloped Curve – slopedcurve.com.

Jag är smickrad över att bara ha funnits med bland de nominerade som alla har mycket intressanta bloggar och angreppssätt. Tillsammans hoppas jag att vi stimulerar intresserade att lära sig mer om ekonomi och kanske också får andra att börja blogga om sina erfarenheter.

Jag vill också passa på att tacka er som röstade på mig och gav era synpunkter till juryn.

Det var en fantastisk kväll igår med prisutdelning inför c:a 300 deltagare på Åre Kapitalmarknadsdagar och avslutande middag med många trevliga människor. Till bordet hade jag en sprudlande, strålande och superfokuserad Isabella Löwengrip även känd som bloggaren Blondinbella. En superdupertjej som redan har byggt upp ett framgångsrikt varumärke i sig själv och som nu tar nästa steg med egen tidning och andra spännande bolag. Frågan är om något kan stoppa henne! Hon gav många bra tips och vi delar många erfarenheter om entreprenörsskap.

Vill du se hur trevligt vi hade vid vårt bord kolla in Blondinbellas blogg!

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!

3 thoughts on “The Insider – årets ekonomibloggare 2011

 1. Hur kan man bli årets ekonomibloggare 2011 när man inte skrivit några blogginlägg före februari 2012? Hur mycket betalade du för det hela?

  • Foo – kul att se en besökare från Filipstad.

   Det vore fel att som mottagare av priset besvara dina frågor. Men en ”hint” kanske du finner i motiveringen. I övrigt hänvisar jag dig till juryns ordförande Fredrik Sjöshult på Expressen med e-postadress: fredrik.sjoshult@expressen.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *