Uppdatering: tips från Placeringskvällen…

Jag har gjort en uppdatering kring tipsen som gavs vid placeringskvällen med Privata Affärer. Lindquist från Enter leder, följt av Lundmark från Simplicity. Och jag ligger sist, mina tips ligger knappt 1 procent bakom börsen i snitt. Än så länge.

Av de tips jag gav har samtliga utvecklats bättre än börsen, med ett undantag – Skistar. Skistar var också ett tips som gavs mot bakgrund av på det sätt som insiders har agerar och det faktumet att bolaget lämnar sin kvartalsrapport i slutet av mars. Aktien har backat med 5 procent sedan tipset. Jag skulle bli mycket förvånad om det inte klättrar upp betydligt över vad den står idag efter rapporten har släppts den 22 mars.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *