På placeringskväll med Privata Affärer…

Ikväll är det dags för placeringskväll i Privata Affärers regi. Jag kommer, tillsammans med Henrik Lindquist från Enter Fonder och Mathias Lundmark från Simplicity att avsluta kvällen med diskussioner kring utsikterna inför 2012, samt berätta hur vi arbetar under året och vilka signaler vi tittar efter. Och så aktietips förstås. Vad hade kvällen varit om inte aktietipsen hade strösslats ut sist på kvällen. Det håller alla på tårna.

Sist jag var med på Privata Affärers placeringskväll, det var den 8 juni förra året, rekommenderade jag köp av IAR Systems, Gunnebo och H&M. Snittet av dessa har slagit börsen med råge tills idag: +14% mot börsens -1%. Men Gunnebo var ingen snygg rekommendation; -14%. Både som givare och tagare av tips får man ta det hela med glimten i ögat. Särskilt om man har gjort en akademisk avhandling där tipsen i tidningarna sågas.

En rapport om vilka aktietips vi gav ikväll kommer senare!

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!

3 thoughts on “På placeringskväll med Privata Affärer…

  • Ja, det är möjligt. Det gäller att vara ödmjuk när det gäller placeringar. Du förutspår i så fall att insiders har ökat rejält på helt felaktiga grunder. Såvida du inte själv arbetar på BE tror jag du gör en felaktig analys. Men svaret har vi om 1 år 🙂

 1. Hej ! Du kanske skulle vara intresserad av att starta en fiktiv portfölj på Shareville?
  Då kan du testa dina rekommendationer och se hur de faller ut jämfört med andra medlemmar, just nu 1500 stycken. Vi håller på att starta upp siten, så blir glada om du vill prova och komma med synpunkter. http://www.shareville.se
  Hör gärna av dig hälsar Fabian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *